Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

ThingLink Tabs pentru Facebook

Posted by UserWeb On February 21, 2012 ADD COMMENTS

Compania finlandeza ThingLink a anuntat ultima caracteristica pentru platforma s-a de image-taging si anume ThingLink Tabs pentru Facebook, aceaste ne permite sa transformam orice poza statica intr-o pagina interactiva.
De ThingLink s-a auzit prima data in martie anul trecut cand acestia si-au anuntat parteneriatul SoundCloud. Acest parteneriat permitea functia embed in interiorul imaginilor statice de pe diferite siteuri. Pe urma, cateva luni mai tarziu, ThingLink au mai semnat un parteneriat cu Eventrbrite, prin care se facilita vanzarea biletelor cu ajutorul imaginilor.
Dar compania a decis ca doar mediul virtual nu este de ajuns si acestia au reusit sa transpuna aplicatia in lumea fizica. Acest lucru a fost posibil cu aplicatia Rich Media Notes, care permitea creearea imaginilor TingLink printabile. Aceste imagini pot fi citite cu ajutorul smartphone-urilor si a tabletelor. Asadar compania finlandeza a avut un an incarcat, iar anul acesta se pare ca vor continua la fel. Intrucat zilele trecute au lansat ThingLink Tabs pentru Facebook care parmite atat artistilor cat si inteprinzatorilor sa includa si sa-si distribuie tot continutul care-l detin printr-o singura imagine postata pe Facebook.
Directorul de marketing al companiei, Neil Vinberg a declarat ca “Daca detineti o afacere online ar trebui sa stiti ca majoritatea clientilor dumneavoastra sunt pe Facebook, intrucat acesta are miliarde de utilizatori din intraga lume.”
Daca ati luat in calcul utilizarea ThingLink Tabs pentru Facebook ar trebui sa stiti ca aceasta optiune nu este gratuita. Aceasta poate fi folosita cu un cont Plus care are o taxa lunara de 5 dolari lunar si include o pagina de Facebook si 500 de uploaduri de imagini, daca credeti ca acestea nu va sunt suficiente atunci puteti opta pentru un cont Pro care are o taxa lunara de 20 de dolari si include cinci pagini Facebook si un numar nelimitat de uploaduri.
Imaginile ThingLink sunt compativa cu toate gadgeturile si de asemenea functioneaza perfect si pe platformele Tumblr, Blogger, WordPress.
Ca sa va aratam un exemplu cum finctioneaza aceste imagini am decis sa va prezentam o imagine preluata de la TheGuardian.

Leave a Reply