Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

Televizorul Apple va avea comenzi vocale

Posted by UserWeb On February 7, 2012 ADD COMMENTS

Conform sectiunii zvonuri din ziarul Canadian The Globe an Mail, noul Televizor destept de la Apple ar putea fi controlat de catre clienti prin comenzi vocale si prin gesturi.

Aceste zvonuri au fost lansate de doua companii Canadiene, ale caror nume nu a fost dezvaluite. Se pare ca ambele companii sustin ca testeaza produse Apple in laboratoarele proprii. Acestea au dezvaluit ca binecunoscutul asistent personal Siri va fi integrat in noul televizor, permitand controlul vocal al televizorului, dar de asemenea va exista si o tastatura virtuala integrata in televizor, iar utilizatorii vor controla aceasta tastatura prin gesturi. Tastatura se pare ca a fost integrata pentru a oferii posibilitatea de navigare pe internet si pentru a se putea folosi aplicatiile web, asadar vom putea verifica mesajele si updateurile de pe conturile noastre de la retelele de socializare gen Facebook sau Twitter.

Inca nu stim daca vom putea folosi pe post de telecomanda alte produse de la Apple, desi ar fi foarte interesant sa putem controla televizorul cu iPhone-ul sau cu iPad-ul nostru.

The Globe an Mail a mai declarat ca Apple cauta sa colaboreze cu doua companii de internet din Canada, in incercarea de a gasi parteneri care sa se potriveasca cu serviciile oferite de noul televizor inteligent.

Zvonurile de anul trecut sustin ca noul televizor inteligent se va produce incepand cu primul trimestru al acestui an iar lansarea oficiala a produsului se va face in trimestrul doi sau trei din 2012.

Leave a Reply