Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

LG a anuntat primul smartphone quad-core

Posted by UserWeb On February 23, 2012 ADD COMMENTS

Astazi, la doar cateva zile de Mobile World Congress producatorul Korean de electronice LG a anuntat ca va lansa un nou smartphone si anume LG Optimus 4x HD.
LG Optimus 4x HD va avea grosimea de 8.9 mm si dispune de un ecran LCD HD-IPS de 4.7 inch cu o rezolutie de 1280 x 720. Smartphoneul va fi alimentat de noul procesor Nvidia Tegra 3, acesta este un procesor quad-core cu o fregventa de 1.5 GHz. Acesta va avea 1 Gb DDR2 cu o fregventa de 1066 Mhz si va dispune de 16 Gb memorie interna.
De asemenea LG Optimus 4x HD vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich inca de la lansare asadar utilizatorii se vor putea bucura de intreg potentialul smartphoneului fara a mai fi nevoiti sa astepte dupa pachete de actualizare.
In ceea ce priveste camerele foto acesta dispune de o camera frontala de 1.3 megapixeli pentru apelurile video iar pentru fotografii si inregistrari video dispune de o camera de 8 megapixeli capabila sa inregistreze videoclipuri HD 1080p la 30 fps.

Arhitectura Tegra 3 este conceputa special pentru a permite dispozitivelor un consum de energie scazut. Aceasta arhitectura este bazata pe 4 plus 1 nuclee, 4 sunt pentru procesarea datelor iar unul este dedicat optimizarii consumului de energie. Aceasta arhitectura impreuna cu bateria de 2150 mAh ar putea insemna o autonomie foarte buna la noul LG optimus 4x HD.
Insa LG nu a anuntat o data exacta si la ce pret v-om putea cumpara noul LG Optimus. Dar ne asteptam ca acesta sa apara in magazine in al doilea semestru al anului, deoarece, cu siguranta, se vor anunta si alte smartphoneuri la fel de performante si de la rivalii companiei in cadrul Mobile World Congress.

 

Leave a Reply