Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

iPhone 4s are probleme in China

Posted by UserWeb On February 7, 2012 ADD COMMENTS

Apple a confirmat ca noile dispozitive iPhone 4s nu functioneaza corespunzator cu cartelele SIM de la compania China Mobile.

Siteul Jinghua.cn a raportat ca abonatii de la China Mobile nu au reusit sa-si activeze noile dispozitive iPhone 4s. O parte dintre acestia au declarat ca nu au semnal pe noile dispozitive iar ceilalti au declarat ca nu pot primi apeluri chiar daca au semnal perfect pe telefon.

Potrivit publicatiei chineze departamentul tehnic ce apartine serviciului clienti de la Apple au identificat problema si deja lucreaza la o solutie. Deocamdata nu se stie daca updateul care va rezolva problema va fi lansat numai in China sau va fi integrat intr-un nou update iOS.

Compania deja a gasit o rezolvare neoficiala. Aceasta include modificarea unor setari de retea din telefon si un update la firmware-ul 9A406, insa nu se stie daca aceasta va rezolva toate problemele dispozitivelor iPhone 4s din China.

Este interesant sa vedem ca atat Apple cat si China Mobile sunt dedicate problemei, chiar dupa ce anul trecut China Mobile a descoperit ca propriile simuri nu sunt compatibile cu iPhone 4s. Astazi un raport a sugerat ca doar un lot din SIM-uri nu sunt compatibile, dar compania Apple a completat ca problema mai poate fi cauzata si de sistemul de operare care este momentan instabil.

Lasand toate acestea la o parte, China Mobile este unul dintre cei mai mari operatori din lume, care ar putea explica de ce Apple a confirmat problema si a instiintat clintii ca vor lansa o solutie in curand.

Insa iPhone 4s a fost foarte asteptat in China, si asta doar ca sa poata fi oprit din vanzare chiar in ziua lansarii. Clientii care au cumparat deja smartphone-ul se intreaba de ce nu au fost instiintati inainte sa cumpere produsul.

Leave a Reply