Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

HTC urmeaza sa obtina certificare SonyPlaystation

Posted by UserWeb On February 14, 2012 ADD COMMENTS
In ultima vreme circula anumite zvonuri care sustin ca HTC ar putea fi primul dezvoltator de gadgeturi, care nu apartine grupului Sony, si care sa obtina certificare Sony Playstation.
S-ar putea ca anuntul sa fie lansat la MWC (Mobile World Congress), care va avea loc la sfarsitul lui februarie.
Ca rezultat al acestei colaborari am putea rula jocuri de PlayStation 1 pe smartphoneurile de la HTC. Aceasta platforma a fost lansata initial de catre Sony Ericsson pe modelul Xperia Play, care detine si un gamepad ce faciliteaza controlul pentru majoritatea jocurilor disponibile.
Aceasta ar putea fi o ocazie ideala prin care HTC ar putea sa recupereze dezastroasele pierderi raportate luna trecuta. Dezvoltatorul taiwanez de smartphone-uri a declarat ca in viitorul apropiat se va concentra mai mult pe dispozitivele Hero dupa ce au recunoscut ca s-au straduit prea mult lansand foarte multe dispozitive anul trecut. Cu integrarea continutului PlayStation pe langa sistemul media Beats ar putea crea o noua generatie de smartphone-uri care ar putea concura cu Samsung si Apple.
HTC nu a vrut sa comenteze acest subiect, dar conform zvonurile ne asteptam ca certificarea sa aiba loc undeva la jumatatea lui 2012.
De asemenea Sony incearca sa extinda lumea PlayStation prin plasarea produselor acestora intr-o gama larga de dispozitive. Nu ne-ar surprinde ca platforma PlayStation sa fie disponibila in urmatorii ani pe toate dispozitivele Android chiar daca majoritatea acestora nu vor avea butoanele fizice, deoarece acestea ar putea fi emulate pe touchscreen. Acest lucru este indicat de faptul ca Sony a lansat, in ultimul an, continut certificat PlayStation pentru mai multe tipuri de gadgeturi.
Un lucru este sigur, daca se va lansa platforma PlayStation pentru toate dispozitivele cu Android aceasta va veni cu siguranta cu un magazin virtual de unde putem descarca jocurile pentru aceasta platforma.

Leave a Reply