Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

Google Plus creste in popularitate

Posted by UserWeb On January 4, 2012 1 COMMENT

In luna decembrie conform unui articol publicat de Clickthrough Marketing, traficul pe reteaua de socializare Google Plus a crescut cu 55% fata de luna noiembrie 2011 la 49 de milioane de vizite. Numarul de utilizatori inregistrati pe Google + a ajuns in decembrie la un numar de 62 de milioane, iar oficialii Google au ca target sa atinga cifra de 85 milioane in cursul lunii februarie.

Daca am compara numarul de utilizatori Google + cu cel al retelei de socializare concurente, Facebook, atunci Google + s-ar apropia de un procent de 10% din numarul total de useri Facebook; care are in prezent peste 800 de milioane de conturi create. ( sursa webroit ).

Reteaua de socilizare Google Plus a fost lansata in 28 iunie 2011 insa initial se puteau deschide conturi doar pe baza de invitatie ca apoi din 20 septembrie inscrierile sa fie libere pentru persoanele care au peste 18 ani.

Zilnic pe Google+ sunt create aproximativ 625.000 de conturi noi, iar unii analisti independenti cred ca aceasta retea de socializare va ajunge la 400 de milioane de utilizatori la finalul anului 2012.

 

One Response so far.

  1. [...] Creste popularitatea Google+ [...]

Leave a Reply