Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

Google lanseaza Chrome pentru Android

Posted by UserWeb On February 8, 2012 ADD COMMENTS
Ieri compania Google a lansat prima versiune a browserului Chrome pentru gadgeturile cu sistemul de operare Android.
Celebrul browser este disponibil in varianta PC inca in anul 2008 iar Google sa gandit sa lanseze de abia in 2012 varianta pentru sistemul de operare, propriu, Android. Insa aceasta versiune este doar un Beta si nu va putea fi folosita decat pe gadgeturile mai noi cu sistemul de operare Android Ice Cream and Sandwich.
Compania sustine ca a lansat browserul Chrome pentru a usura navigarea pe internet si acesta a fost apreciat de milioane de persoane din intreaga lume. Iar acum in 2012 s-au gandit sa lanseze Chrome Beta pentru toti fanii care detin gadgeturi cu sistemul de operare Android. Google sustine ca noul browser pentru Android o sa se comporte aproape indentic cu cel de pe PC, acestia promit ca Chrome beta este concentrat pe viteza si simplicitate in plus sunt adaugate caracteristiti de logare si sincronizare care vor personaliza experienta de browsing si in acelasi timp putem sa mentinem o anumita simetrie intre PC si gadgeturile Android.
Insa compania nu amentionat daca acet produs va fi disponibil si pentru versiunile mai vechi de Android, dar sunt zvonuri cum ca o data ce aplicatia va trece de stadiul Beta aceasta va fi suportata de toate versiunile de Android.

Leave a Reply