Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

Dash -transforma smartphone-ul in player auto

Posted by UserWeb On January 23, 2012 ADD COMMENTS

Kickstarter,  cea mai mare platforma de finantare a proiectelor ingenioase, a dezvaluit niste succese destul de interesante din anul 2011. Astazi, un nou proiect Kickstarter a atras atentia si anume Dash. Dash este gadgetul care ne ajuta sa inlocuim playerul de fabrica al masinii cu smartphoneul nostru.

Paul Lizer este in spatele acestui produs, care transforma smartphone-ul intr-un gadget pentru masina. Acum probabil va ganditi ca nu e nimic nou, avem deja masini iPod ready sau chiar masini echipate cu satelit radio, care permit derularea posturilor dupa placul inimii. Ei bine produsul lui Lizer urmareste sa faca lucrurile putin altfel, si anume integrarea smartphoneului in player-ul masinii. Prin urmare va trebui sa renuntati la vechiul player al masini si sa-l inlocuiti cu un Dash.

Fiecare Dash are doua componente, o componenta care vine montata in locul vechiului player si o fata in care vine “montat” smarthphone-ul. Prima generatie de Dash vine cu suportul pentru Iphone 4 si Ipone 4s. Designul la Dash este destul de interesant deoarece acesta are un singur buton, cel de volum. Restul controalelor fiind deja integrate in telefon.

Dash este perfect pentru acei utilizatorii care depun efort in sortarea colectiilor de muzica, sau pentru morocanosii care doresc ca nimeni sa nu se mai joace cu setarile muzicii din masina, cat si pentru cei care impart aceeasi masina, dar si acelasi model de telefon. Desigur sistemul nu este pentru toata lumea, exista si anumite sacrificii care trebuie facute la instalarea unui sistem Dash si anume trebuie sa renuntati la posturile de radio locale si/sau la sistemele de navigatie din fabrica pe care masina dumneavoastra s-ar putea sa le aiba.

Dar daca smartphone-ul este principala sursa de entertainment atunci puteti lua in calcul achizitionarea unui sistem Dash, acesta va fi disponibil in culorile negru, rosu, albastru sau alb.

Leave a Reply