Thursday, August 16, 2018

UserWeb.Ro – Blog IT

Informatii din domeniul web si tehnologie

Carti de vizita dupa profilul Facebook Timeline

Posted by UserWeb On January 5, 2012 3 COMMENTS

Cunoscuta tipografie online Moo din UK a anuntat lansarea unui nou model de carti de vizita bazate de profilul Facebook Timeline al clientului. Acestea ar trebui sa dea viata unui nou model de comunicare social-business, in care utilizatorii doresc sa arate si in mediul offline detalii personale prin intermediul informatiilor preluate din Facebook Timeline.

 

 

Cartile de vizita sunt in asa fel proiectate incat sa poata fi personalizate de catre fiecare individ in parte, astfel vor putea aduce instantanee din viata personala adaugate in Facebook Timeline, in mediile de socializare offline.

Personalizarea cartilor de vizita cu imagini din propriul Timeline inseamna pana la a avea o imagine diferita pe fiecare carte de vizita in parte, ceea ce se numeste Printfinity, potrivit celor de la Moo.

 

Acest nou trend care va fi dezvoltat printr-o integrare a Facebook cu Moo inseamna a-ti transforma prezenta online intr-un design personalizat de inalta calitate a propriei tale embleme, si anume, cartea de vizita.

Totodata, prin intermediul acestei colaborari se promoveaza folosirea Cronologiei (Timeline) in Facebook doarece, incetul cu incetul se doreste ca toti utilizatorii Facebook sa treaca pe noul profil.

Revenind la Moo, costurile pentru a materializa cartile de vizita nu sunt prea mari, astfel pentru 10£ veti putea avea 50 de exemplare, chiar daca este vorba ca fiecare sa aiba printata o imagine diferita. Pentru a promova insa acest nou trend, Moo anunta o promotie pe baza de  “de primul venit – primul servit” si ofera in mod gratuit primilor 200.000 de clienti sa plaseze cate o comanda a cate 50 de carti de vizita personalizate in noul mod Facebook Timeline.

3 Responses so far.

  1. [...] Carti de vizita dupa Facebook Timeline [...]

  2. Eu mi le-am comandat pe ale mele :D

    Dar asta e cam praf in ochi. Adevarata problema e ca Facebook Timeline ridica cateva probleme mari de securitate si privacy..

    Daca nu petreci putina vreme lucrand la timeline s-ar putea sa ai ceva surprize neplacute.

  3. [...] A, si sa va mai zic ca alti baieti destepti din Marea Britanie au lansat cartile de vizita dupa propriul Timeline. [...]

Leave a Reply